DUBLĂ CRIMĂ: Un bărbat a înjunghiat mortal două femei, mamă și fiică

DUBLĂ CRIMĂ: Un bărbat a înjunghiat mortal două femei, mamă și fiică

Scene de groază s-au petrecut duminică seara în Buftea, județul Ilfov. Un bărbat de origine irakiană și-a înjunghiat mortal iubita, dar și pe mama acesteia. Ulterior, și el a decedat după ce a fost împușcat de poliție pentru că devenise agresiv.

Potrivit primelor informații, chiar suspectul în vârstă de 50 de ani ar fi fost cel care a sunat la poliție, prin care a anunțat oamenii legii că urmează să le omoare pe cele două femei.
Se pare că bărbatul a aflat că a fost înșelat și a devenit violent. Crima s-a petrecut chiar în casa victimelor.
”Astăzi, în jurul orei 17.30, I.P.J. Ilfov a primit un apel, prin S.N.U.A.U 112, de la un bărbat, de 50 de ani, cetățean străin, prin care a anunțat că și-a ucis concubina, în vârstă de 30 de ani, precum și pe mama acesteia. Polițiștii s-au deplasat, de îndată, la fața locului, în Buftea, unde le-au găsit pe cele două femei, decedate, prin înjunghiere. Polițiștii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv, încercând să-l înjunghie pe unul dintre polițiști, motiv pentru care, acesta din urmă a folosit, conform prevederilor legale, armamentul din dotare. La acest moment, polițiștii continuă cerectările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.
Una dintre victime, o femeie în vârstă de 30 de ani, ar fi fost iubita agresorului. Cealaltă femeie ucisă, în vârstă de 50 de ani, era mama acesteia.
Atunci când poliţiştii au ajuns la locuinţa familiei, bărbatul, care ar fi de origine irakiană, ar fi devenit violent, motiv pentru care oamenii legii au tras mai multe focuri de armă, inclusiv spre acesta, împușcându-l în piept.
Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov spun că femeile erau decedate, iar pentru bărbat s-au început manevrele de resuscitare care, din nefericire, nu au dus la niciun rezultat, astfel că el a fost declarat decedat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.