Drumul spre victorie trece prin Maramureș! Candidații Alianței 2020 USR – PLUS vin în Baia Mare

Doi dintre candidații din Top 10 din lista pentru alegerile europarlamentare a alianței USR – PLUS vin miercuri, 13 martie, în Baia Mare.

Vlad Gheorghe (USR) și Dragoș Pîslaru (PLUS) vor fi în stradă pentru a strânge semnături, între orele 14:15 și 15:15, pe traseul dintre Hotel Mara și intersecția dintre Bd. Unirii – Bd. București (McDonald’s).

După strângerea de semnături, Vlad Gheorghe și Dragoș Pîslaru vor participa, de la ora 15:15, la o conferință de presă la hotelul „Eurohotel”. De la ora 16, în aceeași locație, va avea loc o întâlnire interactivă cu susținători, simpatizanți sau persoane interesate în a dialoga și dezbate cu cei doi.

Vă invităm să-i cunoașteți pe doi viitori europarlamentari. Veniți să semnați  pentru susținerea înscrierii Alianței 2020 USR – PLUS pentru a candida la alegerile europarlamentare.

Fiecare dintre noi simțim că este nevoie de o schimbare în modul de a gândi și de a ne manifesta civic și politic. Alianța 2020 USR – PLUS a fost construită ca o alternativă la puterile care au condus până acum România. Efectul acestor guvernări îl vedem și simțim. Maramureșul a fost printre județele în care populația a susținut puternic inițiativa „Fără penali”. Așteptăm implicarea dumneavoastră și în această campanie de strângere de semnături pentru înscrierea candidaturii Alianței 2020 USR – PLUS la alegerile europarlamentare din 26 mai și o prezență cât mai mare la urne.

Vlad Gheorghe (34 de ani) este avocat, unul dintre juriștii grupului parlamentar USR din Camera Deputaților. După incidentele din 10 august, Vlad Gheorghe a ales să ofere asistență juridică tuturor celor care au fost victimele agresiunii jandarmilor. El însuși a fost unul dintre cei agresați. Imaginile cu el ridicând mâinile în fața jandarmilor, în timp ce era lovit cu brutalitate, au rulat mult timp pe televiziunile de știri.

Dragoș Pîslaru (43 de ani) a fost ministrul muncii în Guvernul Cioloș. Este absolvent al Facultății de Relații Economice internaționale la ASE București, este doctor în științe economice cu o teză susținută la Institutul Național de Cercetări Economice și cercetător asociat la Centrul Român de Politici Economice.

USR Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.