VIDEO | Drumul spre victorie trece prin Baia Mare

Caravana Alianței 2020 USR PLUS se va afla marți, 16 aprilie, în Baia Mare, după ce în prealabil a fost Iași, Brașov, Timișoara, Craiova, Cluj. Liderii Alianței, Dan Barna și Dacian Cioloș, au programate două întâlniri cu publicul. Prima va fi în stradă, de la 15.30, pe traseul Hotel Mara – Centrul Comercial Maramureșul.

Președinții USR și PLUS vor fi însoțiți de candidații la Europarlamentare Dragoș Pîslaru, Clotilde Armand, Ramona Strugariu, Alin Mituța, Naomi Reniuț, George Țăranu, Adrian Cristian și Alexandru Vărzaru. De la ora 18.00 reprezentanții Alianței 2020 USR PLUS îi așteaptă pe toți cei interesați de o schimbare în bine a României la o discuție la Sala Auditorium, de la ATP Tech Center, Bdul București nr 65, în apropiere de Auchan.

Mulți dintre candidații eligibili pe lista Alianței 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare au multe afinități cu Maramureșul, ceea ce transformă această zonă într-una de mare interes. Doi dintre viitorii europarlamentari au promis spijin direct pentru proiecte locale finanțate din fonduri europene. În ultima jumătate de an, reprezentanții USR sau PLUS au vizitat de 4 ori Maramureșul, în încercarea de a sta cât mai mult de vorbă cu cetățenii.

USR Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.