Drama familiei Roman din Viseu de Sus a ajuns in atentia autoritatilor

Drama familiei Roman din Viseu de Sus a ajuns in atentia autoritatilor

 Drama familiei Roman din Viseu de Sus a ajuns in atentia autoritatilor. Dupa ce initial doctorii au spus ca femeia ar fi decedat in urma unui stop cardio respirator, medicii legisti in urma autospiei efectuate astazi au stabilit ca de fapt cauza mortii ar fi fost un atac cerebral vascular. Cazul a ajuns si in atentia celor de la DSP, insa acestia afirma ca moartea Viorikai si a fetitei sale a fost o tragedie, iar pentru acest lucru nimeni nu poate fi tras la raspundere.

La o zi dupa ce tanara de 35 de ani si fetita ei care urma sa vina pe lume au murit in sala de nastere a spitalului orasanesc, medicii legisti au efectuat autopsia si au tras concluzia ca decesul mamei a fost cauzat de un atac vascular cerebral. Sotul femeii care a murit in chinurile nasterii cere in continuare raspunsuri, fiind convins ca medicii au tratat-o cu indiferenta.
Medicii spun ca evolutia pacientei a fost una normala si nimeni nu putea sa prevada aparitia unei complicatii
Seful DSP Maramures, Rares Pop, care a fost in aceasta dimineata la Viseu de Sus pentru a strange informatii cu privire la caz, a recunoscut ca ieri dimineata, cand a avut loc tragedia, in spital nu se afla un anestezist, ceea ce inseamna ca medicii nu puteau face o operatie de cezariana.  Tot el sustine insa ca acest caz nu impunea o cezariana, iar ceea ce s-a intamplat este o tragedie.
Reprezentantii inspectoratului judetean de politie s-au sesizat si ei in acest caz, in urma apelului disperat la 112 pe care l-a facut Dorin Roman. Ei au aratat ca dublul deces de la Viseu de Sus este investigat la aceasta ora si ca s-au strans informatiile necesare de la spital, urmand sa se ia masuri dupa finalizarea necropsiei. 
Dorin Roman a inceput pregatirile pentru a o duce pe Viorika Roman in localitatea ei natala din Ucraina, unde va avea loc inmormantarea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.