Dragoș Titea, secretar de stat MT: ”Solicit companiilor de construcţii ce activează în domeniul infrastructurii rutiere o implicare mult mai riguroasă în teren”

Investiţiile în infrastructura de autostrăzi şi drumuri naţionale sunt primordiale pentru Guvernul PSD-ALDE, iar cifrele din bugetul MT pe 2019 evidenţiază această prioritate, subliniază secretarul de stat, Dragoș Titea, într-o postare pe pagina oficială de Facebook. 

”Dezvoltarea României se bazează şi pe o infrastructură extinsă şi superioară. Acesta este, de altfel, şi unul dintre mesajele transmise astăzi constructorilor de drumuri-autostrăzi, în cadrul unei şedinţe la care am participat alături de doamna ministru interimar al Ministerului Transporturilor, Rovana Plumb, totodată ministru al Fondurilor Europene, de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, directorul CNAIR şi conducerea direcţiilor de specialitate din aceste ministere. Conducerea Ministerului Transporturilor a cerut înființarea de Comandamente permanente pentru monitorizarea proiectelor care contribuie la realizarea kilometrilor declarați. La rândul meu, îmi doresc şi solicit companiilor de construcţii ce activează în domeniul infrastructurii rutiere o implicare mult mai riguroasă în teren. Iar acest lucru îmi propun să îl verific personal, în următoarea perioadă, prin vizite pe şantiere”, declară secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.