VIDEO | Două ordine de protecție provizorii emise în cazul unor soți: unul pentru el, unul pentru ea

Trei ordine de protecție provizorii au fost emise în cursul zilei de ieri, la Coltău şi Sălsig. Într-unul din cazuri, atât soțul, cât și soția au primit astfel de ordine.

O femeie de 40 de ani din Coltău care a fost agresată de concubin pe fondul unui conflict iscat din gelozie a sesizat Secţia 1 de Poliție Groşi şi a solicitat emiterea pe numele bărbatului de 39 de ani a unui ordin de protecţie provizoriu.

La Sălsig, conflictul domestic existent între doi soţi separaţi durează din 2019, pe numele bărbatului fiind dispus de atunci un ordin de protecţie. Bărbatul a respectat restricţiile impuse şi nu s-a întors la domiciliul comun nici după expirarea acestuia. Miercuri însă a fost nevoie de intervenţia poliţiei după ce cei doi s-au acuzat reciproc de agresiune. Astfel că pe numele lor au fost emise două ordine de protecție provizorii, fiecare dintre soți fiind obligați la păstrarea unei distanțe minime de 25 de metri unul față de celălalt. Cercetările continuă urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.