Doua case grav avariate în urma unui incendiu izbucnit pe strada Titu Maiorescu, în Sighetu Marmatiei

Doua case grav avariate în urma unui incendiu izbucnit pe strada Titu Maiorescu, în Sighetu Marmatiei

Aseara in jurul orei 20 prin apelul unic de urgenta 112 pompierii sigheteni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la doua locuinte de pe strada Titu Maiorescu din municipiul Sighetul Marmatiei. Patru persoane au fost transportate de echipajul Smurd la unitatea primiri urgente din Sighet, una dintre ele cu arsuri la ambele brate.
La fata locului s-au deplasat 4 autospeciale ale Inspectoratului pentr Situatii de Urgenta, un echipaj SMURD, dar si echipaje ale Politiei si Jandarmeriei Sighet. Din relatarile localnicilor, operatiunea de interventie a fost ingreunata din cauza faptului ca nu au putut fi identificati hidrantii de pe strada, acestia fiind acoperiti cu pietris, amplasat in acel loc de cei care se ocupa de reabilitarea drumurilor.
Dupa aproximativ o jumatate de ora incendiul a fost stins. In urma incidentului, cele doua case afectate au fost grav avariate. Patru persoane au fost transportate la spital in stare de soc, una dintre ele suferind arsuri la brate. Martorii s-au plans ca echipajele de pompieri au sosit cu intarziere, iar cei prezenti au fost neputinciosi in fata flacarilor, pana la sosirea echipajelor de intervenite.

Cauza incendiului se pare ca a fost determinata de un baietel de 5 ani lasat nesupravegheat in casa.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.