Doi georgieni reţinuți pentru că au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România

Doi georgieni reţinuți pentru că au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România

Lucrătorii IJPF Maramureş au depistat şi reţinut doi cetățeni georgieni, care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, cu intenţia de a ajunge într-o țară din vestul Europei.
  În data de 20 mai a.c., în jurul orei 13.00, lucrătorii IJPF Maramureş, au reţinut, la aproximativ 1km distanţă faţă de linia de frontieră către interiorul ţării, două persoane care  nu își justificau prezența în zonă.
  Din primele cercetări, a rezultat faptul că bărbații nu vorbesc limba română şi nu au documente de identitate asupra lor.
Ulterior, cei în cauză au fost identificati ca fiind cetăţeni georgieni, Vitalii A. în vârstă de 24 ani și Sasa A. de 26 de ani, domiciliati in localitatea Gagra – Georgia.
  Aceștia au declarat că a trecut ilegal frontiera de stat din Ucraina în România, cu intenţia de a tranzita teritoriul României pentru a ajunge într-o țară din vestul Europei pentru a-și găsi un loc de muncă.
 Poliţiştii de frontieră le-au întocmit cetățenilor georgienii dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.