Doi contrabandiști prinși, doi au reușit să scape – nu i-au speriat nici împușcăturile din urma lor

Lucrătorii Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au confiscat ieri 3.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, care urmau să fie comercializate pe piața neagră.

Polițiștii de frontieră au oprit în trafic, pentru control, pe DN 18, între localitățile Sighetu Marmației și Vadu Izei, o mașină condusă de un arădean de 38 de ani, cae era în soțit de un pasager. La controlul efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagaj sacoșe cu 1.490 de pachete cu țigări ucrainene. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru contrabandă, iar autoturismul în valoare de 38.4000 lei, folosit la transportul țigărilor, a fost indisponibilizat până la finalizarea anchetei.

La rândul lor, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Sighetu Marmației au observat lângă Lunca la Tisa doi bărbați care transportau de la malul râului Tisa spre interiorul țării colete voluminoase. S-a acționat pentru reținerea acestora, însă contrabandiștii au luat-o la fugă. S-au tras și două focuri de avertisment, însă tot nu s-au oprit. Au lăsat în urmă 1.470 de pachete cu țigări în valoare totală de 17.200 lei. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.