Doi bărbați au fost prinși conducând fără să aibă permis. Unul era și beat

Un bărbat de 37 de ani a fost prins de polițiști în Borșa conducând fără să aibă permis. Nu avea permis, în schimb avea o alcoolemie de peste 1 la mie. Un alt bărbat care conducea fără să aibă permis a fost tras pe dreapta în Baia Mare.

În noaptea de miercuri spre joi poliţiştii din Borşa au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Crângului din oraş. La volan a fost identificat un bărbat care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

La rândul lor, polițiștii băimăreni au oprit un autoturism al cărui șofer a făcut un viraj pentru a intra într-o parcare încălcând marcajul dublu continuu. La volan a fost identificat un bărbat de 38 de ani, din Baia Mare, care nu are permis de conducere. În plus, valabilitatea inspecţiei tehnice şi a asigurării de răspundere civilă a mașinii erau expirate. Și el este acum cercetat penal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.