Diplome de excelenţă pentru cadrele în rezervă

Diplome de excelenţă pentru cadrele în rezervă

Conducerea Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Satu Mare a oferit diplome de excelență cadrelor în rezervă și retragere provenite din Poliția de Frontieră Română.
Sectorul Poliției de Frontieră Carei a fost ieri, 03 mai, gazda Sucursalei Carei a Asociației Cadrelor în Rezervă și Retragere din Ministerul Administrației și Internelor. Evenimentul organizat de cadrele în rezervă și retragere a marcat pe de o parte sărbătorirea a 20 de ani de la înființarea Asociației, precum și desfășurarea ședinței de alegere a noii conduceri a Asociației Cadrelor în Rezervă și Retragere, sucursala Carei. Cu acest prilej, conducerea IJPF Satu Mare organizat o întâlnire cu ofițerii și subofițerii membri ai Asociației care și-au desfășurat activitatea în cadrul Poliției de Frontieră Române, oferind 23 de diplome de excelență celor trecuți în rezervă.
Șeful IJPF Satu Mare, comisar șef Vasile Maxim, a adresat mulțumiri și cuvinte de prețuire celor prezenți la eveiment pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în structurile Ministerului Administrației și Internelor și în special în Poliția de Frontieră Română de-a lungul timpului.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.