DILEMĂ: Cântă sau nu Goran Bregovici la Sărbătoarea Castanelor?

DILEMĂ: Cântă sau nu Goran Bregovici la Sărbătoarea Castanelor?

Recitalul lui Goran Bregović la Sărbătoarea Castanelor 2018 apare în program, dar deocamdată nimeni nu a prezentat oficial vreo dovadă că acesta a ajuns în Baia Mare.

Surse neoficiale susţin că s-ar fi cazat în Cluj Napoca şi doar stafful tehnic va ajunge la scenă. Oficialităţile nu au făcut nicio declaraţie pe acest subiect nici măcar pe Facebook acolo unde în această perioadă live-urile au abundat în fiecare zi de Castane2018.
 
Tactica de marketing de tip "silenzio stampa" aplicată poate da rezultate în condiţiile în care spectatorii curioşi se vor îngrămădi la scenă doar pentru a descoperi dacă vor fi dezamăgiţi de lipsa artistului sau fericiţi că vor putea asculta un recital de excepţie.
 
Un moment în care totuşi vom descoperi dacă deseară vedem un recital Goran Bregovici în Baia Mare va fi în jurul orelor 15 – 16, când teoretic stafful tehnic va desfăşura probele de sunet şi poate îşi va face apariţia şi artistul.
 
Deocamdată, judecând după lipsa postării unui anunţ cu recitalul de la Castane 2018 pe Facebookul oficial al artistului, am putea crede fie că nu vine, fie că nu consideră suficient de importantă apariţia sa la Castane 2018.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.