Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Amenajarea unor platforme de compostare în vederea reducerii necesarului de depozitare și drum de acces

Consiliul Județean Maramureș, anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvată, a studiului de evaluare a impactului asupra corpului de apă, pentru proiectul „Amenajarea unor platforme de compostare în vederea reducerii necesarului de depozitare (inclusiv Amenajarea unei platforme pentru depozitarea deșeurilor biodegradabile și care nu pot fi supuse procesului de compostare) și drum de acces”, propus a fi amplasat în comuna Satulung, localitațile Arieșu de Pădure și Hideaga, județul Maramureș.

Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecția Mediului Maramureş, poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Rapoartele şi studiile, pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureş, din municipiul Baia Mare, strada Iza, nr. 1A şi la sediul Consiliului Județean Maramureș, din municipiul Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr.46, în zilele de luni – joi intre orele 8 -16.30 şi vineri între orele 8 -14.00.

Documentele menţionate sunt disponibile şi la următoarele adrese de internet: http://apmmm.anpm.ro, respectiv www.cjmaramures.ro.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvată și a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă,va avea loc la Căminul Cultural Satulung, în data de 15.06.2023, începând cu orele 11.00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureş, din municipiul Baia Mare, strada Iza, nr. 1A, până la data de 15.06.2023.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.