DE ZIUA FEMEII: Șoferițele din Sighet au fost ”amendate” cu flori de polițiști

DE ZIUA FEMEII: Șoferițele din Sighet au fost ”amendate” cu flori de polițiști

 Polițiștii sigheteni le-au făcut astăzi o surpriză doamnelor și domnișoarelor din trafic. Șoferițele au fost oprite și, în loc să le fie verificate actele sau să primească amenzi, acestea au primit câte o floare  și recomandări din partea polițiștilor. 

Încă de la primele ore ale dimineții, polițiștii s-au ”înarmat” cu flori și s-au așezat strategic în puctele centrale ale orașului. 
„Profităm de ziua de 8 martie și le urăm participantelor la trafic un drum bun, la mulți ani și ne facem simțită prezența în trafic alături de ceilalți conducători auto. Le-am creat o surpriză plăcută și ne-au surprins și pe noi de felul în care au reacționat față de gestul nostru”, a arătat Vasile Tepei, comisar șef Poliția Sighet.
La vederea echipajelor de poliție în trafic, cele mai multe dintre șoferițe s-au speriat și s-au scuzat pentru lipsa centurii de siguranță sau alte nereguli. Până la urmă și-au dat seama că este o acțiune pusă la cale pentru a le felicita de 8 martie.
„Este un gest frumos pentru femei, nu mă așteptam, mă gândeam că nu am purtat centura și de asta am fost oprită, e o surpriză. Mulțimim, Poliția Română”, a spus o șoferiță.
Cu ocazia zilei de 8 martie oamenii legii nu  le-au împărțit doar flori și felicitări  femeilor, ci le-au și sfătuit să circule cu atenție.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.