FOTBAL: S-a prelungit vacanța în liga a 4-a

FOTBAL: S-a prelungit vacanța în liga a 4-a

 Vacanța fotbaliștilor din liga a 4-a a fost prelungită cu o săptămână. Din cauza vremii nefavorabile, Asociația Județeană de Fotbal a hotărât ca prima etapă a returului să se desfășoare în weekendul 19-20 martie.

Programate inițial în perioada 12-13 martie, meciurile etapei a 13-a din cadrul campionatului ligii a 4-a la fotbal au fost amânate cu o săptămână. Cluburile din acest eșalon vor avea astfel șansa de a mai face transferuri până la primul joc oficial și, de asemenea, fotbaliștii mai pot obține vizele medicale obligatorii la începutul fiecărui an, conform unei decizii luate de Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.
 Înaintea relurii sezonului, primele trei locuri în seria Sud sunt ocupate de Viitorul Ulmeni cu 33 de puncte, Lăpușul Târgu Lăpuș cu 29 de puncte și Progresul Șomcuta Mare cu 28 de puncte. Podiumul seriei Nord este ocupat de Avântul Bârsana cu 30 de puncte, Iza Dragomirești cu 26 de puncte și Zorile Moisei cu 21 de puncte. Barajul care va da campioana județului în sezonul 2015/2016 va avea loc pe stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare în data de 2 iunie.
Campionatul ligii a 5-a se va relua în data de27 martie, aşa cum a fost stabilit în Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.