Curăţenie pe străzile Sighetene

Curăţenie pe străzile Sighetene

 

În această săptămână Primăria Sighet în colaborare cu firma de salubrizare va finaliza lucrările de curăţenie demarate în urmă cu aproximativ două săptămâni pe arterele principale. Astăzi angajaţii firmei de salubrizare au fost surprinşi acţionând în centrul municipiului. Speriaţi probabil de sancţiunile promise de autorităţile judeţene, de săptămâna viitoare aceştia vor începe marea curăţenie şi pe malurile râurilor Tisa şi Iza.

Sighetul are o problemă în materie de curăţenie. Vedem gunoaie aruncate peste tot, depozitate chiar şi la etajul 10 a unor blocuri. De vină sunt în mare parte cetăţenii cărora le lipseşte simţul civic declară cei responsabili de salubrizarea oraşului. Astăzi muncitorii au fost surprinşi curăţând arterele principale de materialul anti-derapant împrăştiat în timpul iernii.

Autorităţile locale îşi fac griji şi în privinţa gunoiului menajer care nu întotdeauna este depozitat în locurile special amenajate despre care spun că tot cetăţenii sunt de vină cu toate că în zonă nu sunt amplasate containere sau coşuri de gunoi.

Se pare că autorităţile se grăbesc să facă din municipiul nostru un oraş cât mai curat înainte ca reprezentanţii comisiei responsabile de verificarea modului în care se execută lucrările de salubrizare să ajungă în teritoriu, poate în acest fel reuşesc să evite sancţiunile usturătoare anunţate.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.