VIDEO | Cupa României, în traseu itinerant prin țară. Faimosul trofeu a ajuns și în Bârsana

Jucătorii echipei Avântul Bârsana și-au îndeplinit un vis. La începutul acestui an trofeul Cupa României a ajuns în Bârsana. Acest lucru a fost posibil datorită unei campanii implementată la nivel național prin care Cupa României ajunge la echipele care au performat de-a lungul anilor în această competiție.

Prin acest proiect Federația Română de Fotbal oferă posibilitatea fotbaliști să retrăiască cu bucurie și emoție momentele de glorie petrecute de-a lungul timpului.

”A sosit în Bârsana, la sediul primăriei, frumosul trofeu, Cupa României, în original, și am fost surprinși plăcut pentru că Federația Română de Fotbal nu ne-a uitat după acel joc din Cupa României împotriva echipei Steaua București din 2013. Am fost contactați atât de către președintele AJF Maramureș cât și de către cei de la Federația Română de Fotbal și ne-au spus că vor face un tur în țară, inclusiv în județul Maramureș unde au avut loc preformanțe în Cupa României. Este un proiect al Federației Române de Fotbal de a promova această competiție. Le mulțumim încă o dată că nu au uitat de performanța noastră, unică ce-i drept în Maramureș, din partea unei echipa din liga a IV-a”, a declarat Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.

Administrația locală din Bârsana își dorește să susțină sportul în continuare și a gândit câteva proiecte pentru dezvoltarea acestui domeniu în comună.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.