Cum a slăbit Anne Hathaway pentru rolul din "Les Misérables"

Cum a slăbit Anne Hathaway pentru rolul din "Les Misérables"

Actriţa americană Anne Hathaway a fost nevoită să piardă multe kilograme pentru rolul din filmul "Les Misérables" şi a urmat o dietă severă.

În acest film, turnat sub forma unui musical şi inspirat de romanul omonim scris de Victor Hugo, actriţa americană interpretează rolul prostituatei Fantine, informează  thesun.co.uk. "Trec printr-o schimbare nebunească a greutăţii, în această perioadă. Sunt în cea de-a şasea zi de detoxifiere", a spus actriţa americană care a mâncat humus şi ridichi pentru a slăbi. Înainte de transformările fizice pentru rolul din "Les Misérables", Anne Hathaway a petrecut aproape un an pregătindu-se pentru rolul Catwoman din filmul "The Dark Knight Rises", în care poartă un costum special extrem de strâmt.

Anterior, actriţa a declarat că pentru a putea să poarte acel costum a fost nevoită să mănânce doar "napi şi praf" în timpul filmărilor. "A fost o teroare psihologică. Costumul în sine, gândurile mele despre costum mi-au schimbat viaţa şi m-au ajutat să intru în acel costum. Toate acestea mi-au dominat viaţa în ultimul an. Însă nu prea înţeleg ce trebuie să faci pentru a fi slab, dar totodată puternic. Eu am mers la sală vreme de zece luni şi tot nu am reuşit", a spus Hathaway. Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la premiile Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio".

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.