CSM Bacău – CS Minaur Baia Mare: 19-23

Joi seara, sala de sport din municipiul Bacău a fost gazda partidei dintre CSM Bacău și CS Minaur Baia Mare, din cadrul etapei a 18-a din Liga Zimbrilor. Minaur a reușit să se impună în fața celor de la CSM Bacău și a rămas între primele patru.

Minaur a plecat hotărâtă pentru a obține toate cele trei puncte, având motive serioase: în primul rând, pentru a rămâne între primele patru era nevoie de un succes, pentru că adversarele sale directe au obținut punctele. Un al doilea motiv ar fi de fapt o revanșă în fața băcăuanilor, care i-au scos din Cupa României, după o partidă încheiată cu aruncări de la 7m.

Ambele echipe au ratat mult în primele minute de joc, iar în minutul 8 era 2-1 pentru gazde. De aici, Minaur s-a apărat senzațional, iar Ionuț Ciobanu a apărat excelent. Meciul se încheie la pauză cu scorul de 8-11.

În primele 10 minute din repriza secundă, CSM Bacău egalează la 13. Apoi, băimărenii reușesc să mențină în permanență 1-2 goluri în avantaj, iar cu 6 minute înainte de final este 17-18. Cristescu și Buzle punctează pentru 17-20. CSM Bacău – CS Minaur Baia Mare se încheie cu scorul de 19-23.

O victorie venită la fix, care confirmă evoluția reușita de la Reșița. Duminică viitoare Minaur va juca acasă cu Steaua.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.