VIDEO | CS Minaur a plecat joi dimineața spre Astrahan

Duminică, 24 ianuarie, de la ora 15.00, CS Minaur va juca al doilea meci din grupa C a EHF European League, în deplasare, cu echipa rusă Astrahanocka Astrahan . Va fi al doilea joc al fetelor din Baia Mare în această competiție, după victoria cu 33-29 din prima etapă, cu Storhamar.

Astrahanocka a disputat două jocuri până acum, 29-22 cu Thuringer (deplasare) și 28-33 cu Storhamar. Baia Mare nu a jucat în etapa a doua, deoarece Thuringer a acceptat să joace ambele meciuri din grupă în Baia Mare, iar acestea vor avea loc pe 20 și 21 februarie.

Este cea mai lungă și obositoare deplasare pentru Minaur. Astfel, delegația băimăreană a plecat joi dimineața la 4.30 spre Budapesta, cu autocarul, urmând ca din capitala maghiară să meargă cu avionul până la Moscova, iar de acolo la Astrahan, numărul total al orelor de călătorie fiind undeva la 22 . Drumul de întoarcere va fi, de asemenea, anevoios, pe ruta Astrahan – Moscova – Istanbul – București, locație unde Minaur va rămâne până la meciurile din Liga Florilor MOL de joi și vineri, 28-29 ianuarie, cu Măgura Cisnădie și cu CSU Cluj-Napoca.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.