"Copilăria" ilustrată în mod artistic de copiii de la Grădiniţa Nr. 12 din Sighetu Marmaţiei

"Copilăria" ilustrată în mod artistic de copiii de la Grădiniţa Nr. 12 din Sighetu Marmaţiei

Ziua Internationala a Copilului a fost sarbatorita si de Gradinita cu Program Prelungit numarul 12 din Sighetu Marmatiei printr-un concurs judetean.  Intr-un cadru festiv, copiii participanti au realizat  desene pe astfalt pe tema “Copilaria”, iar grupurile  de copii din intreg judetul Maramures,  care nu s-au putut deplasa pana in Sighet, si-au trimis creatiile prin posta.  Toti copiii  au fost premiati cu diplome si cadouri. 
 Evenimentele au debutat la ora 9:00 cu un spectacol de majorete realizat de grupa mica din cadrul Gradinitei cu Program Prelungit Nr 12.  Concursul judetean organizat azi cu ocazia Zilei Internationale a Copilului a cuprins doua parti.
 In prima parte a proiectului  a fost realizata o expozitie cu   compozitii artistico-plastice cu tema “Copilaria” venite prin posta de la copii din mai multe localitati din Maramures.
A doua parte a  proiectului  s-a desfasurat  in curtea Gradinitei cu Program Prelungit Nr. 12  unde a fost amenajat un spatiu pentru derularea in bune conditii a concursului de creatie.  Cei 30 de copii prezenti au realizat  pe astfaltul din curte  desene care sa ilustreze cat mai fidel „Copilaria”, asa cum o vad cei mici.
Organizatorii concursului au premiat cu diplome copiii participanti la activitatea din cadrul concursului judetean , iar prescolarii care au desenat pe asfalt au avut parte pe langa diplome de participare,  de premii si multe alte surprize.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.