VIDEO | Copiii instituționalizați din Casa de Tip Familial ”George Coșbuc”din Sighet vor beneficia de un nou spațiu de joacă

Copiii instituționalizați din Casa de Tip Familial ”George Coșbuc”din Sighetu Marmației vor beneficia cât de curând de un nou spațiu de joacă. Proiectul este susținut financiar de Fundația Flame Trust din Anglia. 

Florin Puț, șeful Centrului de Recuperare a Copilului cu Handicap din Sighet, dar și coorodnator al Casei de Tip Familial ”George Coșbuc ”din Sighet a reușit să obțină finanțare pentru construirea unui spațiu de joacă destinat copiilor din CTF ”George Coșbuc”.

”Am reușit zilele care au trecut ca împreună cu Fundația Flame Trust din Anglia condusă de Dave Pope, să finalizăm un proiect de amenajare a unui spațiu de joacă în curtea Casei de tip Familial ”George Coșbuc” din Sighetu Marmației. Locul de joacă va consta în echipament de joacă autorizat , iscirizat, va fi un complex de joacă cu leagăn, cu tobogan, cu un carusel. Spațiul va fi amenajat cu pavele de cauciuc pentru protejarea copiilor cu dizabilități care sunt în acea casă, inclusiv un rondou de flori și pomi care vor înconjura acest spațiu de joacă. Este un proiect care începe de mâine , iar într-o lună, sper să fie finalizat acest proiect și să inaugurăm locul de joacă”, precizează Florin Puț.

CTF ”George Coșbuc”  găzduiește 11 copii cu dizabilități. Costul întregului proiect este în jur de 15 000 de euro. Întreaga finanțare este susținută de Fundația Flame Trust, din Anglia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.