VIDEO | BLACK FRIDAY: Cele mai mari reduceri din an la electronice și electrocasnice

Ca în fiecare an, și în Sighetu Marmației de Blak Friday reprezentanții magazinelor au pregătit pentru clienți cele mai mari reduceri din an. Anul acesta unele produse au reduceri chiar și de 50 % sau 70%.

De Black Friday cele mai căutate produse sunt cele electronice și electrocanice. Laptopuri, frigidere, mașini de spălat, fier de călcat sau aspiratoare au în această perioadă prețuri promoționale.

”Ca în fiecare an suntem pregătiți pentru această perioadă de reduceri, avem reduceri substanțiale, chiar și de 70%, la diferite modele de telefoane, laptopuri, televizoare, mașini de spălat și alte electrocasnice. Promoția este până în 20 noiembrie dar în limita stocului disponibil se va prelungi până la sfârșitul lunii. Avem și sisteme de creditare foarte bune, lucrăm cu o firmă de creditare și dacă un client cumpără de peste 3000 lei avem vouchere cadou în valoare de 100 lei, a explicat Nicolae Ungur, reprezentantul unui magazin.

Pentru a-i ajuta pe clienți să își aleagă produsul potrivit, reprezentanții magazinelor oferă și consultanță.

”Dacă avem și clienți mai nehotărâți avem o echipă profesionistă care oferă consultanță și încercăm să găsim clientului cea mai bună ofertă pentru necesitățile lui. Asigurăm și transport la domiciliu pe raza municipiului Sighetu Marmației și nu numai”, a adăugat reprezentantul unui maagzin.

În această perioadă cumpărătorii pot beneficia și de programe by back la produse electrocasnice.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.