Copiii de la Centrele de tip Familial din Ocna Șugatag și Sighetu Marmației s-au pregătit deja pentru sărbătorile de iarnă

Copiii de la Centrele de tip Familial din Ocna Șugatag și Sighetu Marmației s-au pregătit deja pentru sărbătorile de iarnă. Implicați activ în ”Atelierul lui Moș Crăciun”, copiii au realizat deja primele decorațiuni de Crpciun.

Nu există alte sărbători atât de pline de magie și bucurie precum Crăciunul. Copiii și tinerii de la CTF1 Ocna Șugatag sunt conștienți de asta, astfel încât nu așteaptă să îi inunde instantaneu spiritul Crăciunului – au început ei să îl creeze și au realizat primele decorațiuni și felicitări pentru Crăciun.

La CTF Ștefan cel Mare Sighetu Marmației s-a dat startul pregătirilor pentru Sărbătorile de iarnă.

Pe ritmuri de colinde s-a deschis ”Atelierul lui Moș Crăciun” unde copiii, îndrumați de instructor educator Bota Ileana și voluntarii de la Kiwanis Maramureș au confecționat deja primele ornamente.

Activitățile vor continua până la venirea Moșului, iar copiii harnici vor fi răsplătiți pe măsură.

Tinerii de la CTF1 Ocna Sugatag au început confecționarea ornamentelor pentru Crăciun, deoarece așteaptă nerăbdători această sărbătoare. Cu această ocazie, fiecare și-a selectat colindele și piesele preferate dedicate sărbătorilor de iarnă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.