Copii sigheteni premiaţi la un Concurs Internaţional de Artă Plastică

Copii sigheteni premiaţi la un Concurs Internaţional de Artă Plastică

In perioada 16-19 iunie, un grup de copii de la Cercul de Pictura al Clubului Copiilor din Sighetu Marmatiei a participat la Expozitia-Concurs International de Arta Plastica si Arta Fotografica ,,Universul Copilariei"2011, care s-a desfasurat la Lipova, judetul Arad. Artistii sigheteni nu s-au intors acasa cu mainile goale, acestia reusind sa obtina mai multe premii.
Concursul International ,,Universul Copilariei" face parte din Programul de cooperare transfrontaliera romano-ungar si se desfasoara in intervalul 2007-2013. La concurs au fost prezenti copii atat din Romania, cat si din strainatate. Tara noastra a fost reprezentata de copii slectaţi din 21 de judete si a concurat alaturi de copii din Ungaria, India, Franta si din Republica Moldova. La expozitia concurs a fost prezent si Ministrul Administratiei Internelor, Traian Igas. Tinerele talente de la Cercul de Pictura al Clubului Copiilor din Sighetu Marmatiei, coordonat de profesorul Caius Lugojan, au reusit performante insemnate la acest concurs.
Astfel, premiul I a fost castigat de Mircea Bogdan, 6 ani, Premiul II de Vlad Liviu, de 7 ani, iar Premiul III de Pop Lavinia, de 10 ani  si  Manghiuc Alexandra de 13 ani.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.