Controale pe șosele – zeci de amenzi și un bărbat prins conducând fără permis

Zeci de amenzi au dat polițiștii rutieri maramureșeni în urma controalelor pe care le-au făcut miercuri pe drumurile județului. Au prins și un bărbat care conducea fără permis.

Polițiștii rutieri din Vișeu de Sus, Șomcuta Mare, Seini și Baia Sprie au dat 61 de amenzi, în valoare de peste 17.500 de lei. Au fost sancționați toți conducătorii auto care au fost depistați conducând cu viteză peste limita legală, care au făcut depășiri neregulamentare sau care au fost identificați cu defecțiuni tehnice. Totodată au fost reținute două permise de conducere și opt certificate de înmatriculare.

La rândul lor, poliţiştii din Cicârlău au observat pe o stradă din localitate un autoturism care la vederea echipajului de poliţie a virat, intrând într-o parcare. La volan a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din judeţul Mehedinţi. Verificările poliţiştilor au relevat că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar valabilitatea inspecţiei tehnice periodice a autoturismului condus era expirată. Polițiștii i-au făcut dosar penal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.