Contravenţii, amenzi, dosar penal – acestea sunt rezultatele unor acţiuni poliţieneşti desfăşurate de poliţişti în cursul zilei de ieri

Contravenţii, amenzi, dosar penal – acestea sunt rezultatele unor acţiuni poliţieneşti desfăşurate de poliţişti în cursul zilei de ieri

La Sighetu Marmaţiei s-a desfăşurat ieri o acţiune în trafic, în principal pe linie rutieră. Poliţiştii au vizat şi felul în care se desfăşoară activităţile de comerţ,  în comunele din zona de responsabilitate, mai precis, din jurul municipiului de peste deal.  94 autovehicule aflate în traficul rutier au fost verificate şi 16 unităţi comerciale; au fost aplicate 32 contravenţii în valoare de peste 6.000 lei.
 Şi la Broşa a avut loc o acţiune, efectuată de către poliţişti, în colaborare cu jandarmi, între orele 20.00 – 24.00. Au fost controlate peste 40 de autovehicule, şi aplicate în total 14 contravenţii, in valoare de circa 2.000 lei.
   Cu ocazia filtrului efectuat, în jurul orei 22.00 a fost depistat pe str.22 Decembrie din  Borşa, un autocamion cu remorcă, aparţinând de o societate comercială de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase din Cluj Napoca, condus de Niculae C. În remorcă se afla un container cu deşeuri feroase, dar la solicitarea actelor de provenienţă poliţiştii au constatat că există neconcordanţe între datele menţionate în avizul de însoţire a mărfii şi declaraţia conducătorului auto. Deoarece există suspiciuni că deşeurile ar putea proveni din furturi, containerul, conţinând  cantitatea de circa 12 tone deşeuri feroase, în valoare de 7.500 lei, a fost  indisponibilizat în vederea stabilirii provenienţei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.