Contrabandă la Valea Vişeului

Contrabandă la Valea Vişeului

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au descoperit într-un autoturism, două genţi de voiaj în care erau ascunse 460 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, fără documente legale. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele trei persoane s-au ales cu dosar penal.

 În baza unor informaţii deţinute de către poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului Poliţiei de Frontiera Valea Vişeului, ieri 29 martie aceştia au oprit pentru control pe DJ 185, un autoturism în care se aflau 3 bărbaţi, în vârstă de 19 ani, 40 de ani, respectiv 38 ani domiciliaţi în localitatea Valea Vişeului.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite, în portbagaj, disimulate în două genţi de voiaj 460 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, fără documente legale.
În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că cei trei bărbaţi au preluat ţigările din apropierea localităţii Valea Vişeului cu intenţia de a le comercializa pe piaţa neagră din Sighetu Marmaţiei.
Poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar cele 460 pachete de ţigări în valoare de aproximativ 3.800 lei au fost confiscate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.