VIDEO | Continuă reabilitarea blocurilor în Cavnic

Pandemia de coronavirus nu blochează dezvoltarea orașului Cavnic. Pe lângă lucrările de dezinfectare a orașului, în această perioadă administrația locală continuă și lucrările de reabilitarea termică a blocurilor de locuințe.

Anul acesta Primăria Cavnic va reabilita 5 blocuri de locuințe.

”Noi avem anul acesta în proiect să reabilităm 5 blocuri de locuințe deoarece acestea îndeplinesc condițiile pentru a intra în program, pentru o parte din ele s-a semnat deja contractul de lucrări și s-a emis ordin de începere a lucrărilor, o altă parte urmează în perioada următoare  să intre pentru că recunoaștem, și noi avem o problemă cu resursa umană și cu firmele pentru că foarte mulți agenți economici au acea frică sau au rețineri în a lucra pentru că situația existentă la nivel național și nu numai este una care ne pune piedici, dar noi încercăm să nu ne oprim din modernizarea și dezvoltarea orașului Cavnic”, a precizat primarul Vladimir Petruț.

Edilul local a mai precizat că așteaptă în continuare ca și celelalte asociații de proprietari să depună solicitare de intrare în programul susținut de primărie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.