Consilierii băimăreni au aprobat Programul de lucrări pentru întreţinerea şi repararea drumurilor judeţene pe acest an

Consilierii băimăreni au aprobat Programul de lucrări pentru întreţinerea şi repararea drumurilor judeţene pe acest an

Mircea Man, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, a convocat, ieri, consilierii judeţeni la o şedinţa pentru a discuta două proiecte.
 Primele două proiecte au vizat, pe de o parte aprobarea Programului de lucrări pentru întreţinerea şi repararea drumurilor judeţene în anul 2011, iar pe de altă parte completarea anexelor Hot. 58 din 2011 de aprobare a Regulamentului de serviciu, Caietului de sarcini şi a Contractului de delegare a gestiunii privind Serviciul de administrare a domeniului public şi privat al judeţului Maramureş în domeniul drumurilor judeţene.
 Ca punct suplimentar a fost inclus un proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Maramureş”.
 În Expunerea de Motive, preşedintele Mircea Man face referire la hotărârile CJ nr. 43 din 22 martie a.c. şi 58 din 21 aprilie a.c., potrivit cărora s-a aprobat înfiinţarea acestui Serviciu în domeniul drumurilor judeţene, ulterior fiind aprobate şi regulamentul de organizare şi funcţionare, caietul de sarcini şi contractul de delegare.
 Proiectele au fost votate în unanimitate de către consilierii prezenţi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.