CONFLICT: O tânără şi-a înjunghiat iubitul, în gât. Victima, în stare gravă

CONFLICT: O tânără şi-a înjunghiat iubitul, în gât. Victima, în stare gravă

O tânără în vârstă de 20 de ani, din Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, şi-a înjunghiat iubitul în picior şi în gât, după o ceartă pornită, duminică, pe fondul consumului de alcool. Victima, în stare gravă, a fost transportată la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că incidentul s-a produs în Târgovişte, la o casă aflată pe Strada Carol I.
Cei doi tineri s-au luat la ceartă după ce au consumat alcool, iar tânăra de 20 de ani şi-a înjunghiat iubitul, de aceeaşi vârstă.
“O tânără de 20 de ani, pe fondul unor discuţii contradictorii şi a consumului de alcool şi-ar fi agresat prietenul cu un obiect ascuţit tăietor. Tânărul, de 20 de ani, din Bucureşti, a fost transportat la spital. Se efectuează cercetarea la faţa locului”, arată sursa citată.
În funcţie de rănile suferite de tânăr, poliţiştii vor face încadrarea juridică a faptei.
Surse judiciare au declarat că bărbatul a fost înjunghiat în zona gâtului şi la picior. În momentul scandalului cei doi erau singuri acasă, iar cea care a sunat la 112 este chiar tânăra.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.