CONCURS: Două persoane își dispută postul de director executiv la Direcția de Asistență Socială Sighet

CONCURS: Două persoane își dispută postul de director executiv la Direcția de Asistență Socială Sighet

 Direcția de Asistență Socială Sighet a scos la concurs postul de director executiv. În urma desfășurării concursului de dosare, au fost admise două nume. Gheorghe Rus și Elisabeta Antal vor concura pentru postul de director la examenul scris ce va avea loc în 14 martie.

Datele pentru înscrierea și participarea la concursul de recrutare pentru postul de director executiv la Direcția de Asistență Socială Sighet au fost făcute publice pe site-ul anfp.gov.ro și posturi.gov.ro.  Candidaților li s-au cerut studii superioare de specialitate juridică, sociologie, psihologie sau științe economice și vechime de minimum trei ani în specialitatea studiilor. Candidații trebuiau să aibă studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. 
În urma selecției dosarelor, au fost admise două persoane – Gheorghe Rus, fost director al societății Mara Nord, și Elisabeta Mihaela Antal, psiholog. În momentul de față, postul de director executiv este ocupat de Adina Iusco, interimar din luna august2016.
Proba scrisă pentru cei doi candidați va avea loc în 14 martie, ora 10:00, la sediul Instituţiei Prefectului. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.