VIDEO | Concurs de proiecte pentru tineret derulat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș organizează în perioada 4 septembrie – 4 decembrie, 2020, Concursul local de proiecte de tineret. Bugetul alocat în acest an este de 66 494 de lei, iar suma maximă acordată pentru un proiect este de 16 500 de lei.

Aplicanții eligibili pentru concursul local de proiecte de tineret sunt asociațiile și fundațiile care funcționează conform OUG 26/2000 cu privire la asociații și fundații, aprobată cu modificări și completări, prin Legea 246/2005 și fundațiile județene pentru tineret a Municipiului București care funcționează conform Legii 146/2002 privind regimul juridic al fundațiilor județene și Municipiului București cu modificările și completările ulterioare. Fiecare solicitant poate depune maximum 2 proiecte la Concursul local de proiecte de tineret 2020, dar pe priorități diferite.

Pentru anul 2020 prioritățile sunt facilitarea și asigurarea incluziunii tinerilor marginalizați sau excluși social, împuternicirea tinerilor să acționeze ca factori de schimbare pentru crearea unor comunități durabile, crearea de oportunități care să faciliteze accesul tinerilor la locuri de muncă, promovarea educației non formale, inclusiv prin folosirea mijloacelor de comunicare online,  promovarea educației pentru sănătate, prevenție și a unui mod de viață sănătos și susținerea diversității culturale și a accesului la cultură”, spune Crina Văsuț, inspector superior în cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș..

Patru organizații au depus proiecte până în prezent. Organizatorii derulează în prezent prima etapă a proiectului, cea adminstrativă, de verificare a documentelor și a eligibilității solicitanților

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.