VIDEO | Clubul AS Simared Baia Mare reînvie tradiția unui sport nobil: kaiac-canoe

Clubul Simared reinvie tradiția unui sport nobil: kaiac-canoe. Dorința de a-i aduce pe copii din fața ecranelor în inima naturii și a-i învăța disciplina acestui sport complex, fie că își doresc să practice kaiac-canoe la nivel performant sau de agrement, i-a determinat pe antrenorii cu experiență să organizeze o competiție de kaiac-conoe, la barajul Firiza.

Antrenori cu experiență și condiții deosebite le asigura copiilor nu doar mișcarea de care au nevoie că să crească sănătoși, ci și sentimentul de apartenența la echipă, șansă să lege noi prietenii și să devină parte dintr-o disciplină respectată atât în țară cât și în centre universitare de prestigiu din întreagă lume. Cu aproape 50 de ani de tradiție, Clubul Simared susține dezvoltarea sănătoasă și echilibrată a copiilor, iar rezultatele excepționale ale sportivilor clubului sporesc sentimental de mândrie a antrenorilor și îi motivează pe mai departe.

Iată că după trei ani, încercăm să face din nou acea acțiune, care era o tradiție la Baia Mare , dar, din cvarii motive, ne-am cam oprit în ultimii trei ani. În data de 3 octombrie, organizăm această competiiție, la care participă echipele din zonă, Timișoara, Arad, Pitești, Hunedoara, București și Deva și oficialități. Reîncercăm să aducem competiția la locul ei și chiar s-o facem să devină internațională”, spune Costel Bașa, antrenor la clubul AS Simared Baia Mare.

Clubul are o experiență notabilă și va mai da tinere talente mult timp de acum încolo, promite Costel Bașa.

Discuții sunt, suntem în plină etapă de reconstrucție a clubului. Mergem mai departe, atâta timp cât trăiesc, proimit că această activitate va exista în Baia Mare. Avem tineri foarte buni. Joi trebuie să ne plece un sportiv în lotul național. Avem și foarte mulți începători care ne-au luat medalii anul acesta. Maramureșul este un izvor nesecat de talente”, spune Costel Bașa.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.