Concert aniversar Iris 35, în Piaţa Constituţiei; Felicia Filip şi Puya, invitaţi speciali

Concert aniversar Iris 35, în Piaţa Constituţiei; Felicia Filip şi Puya, invitaţi speciali
Concertul aniversar "Iris 35 de ani" se va desfăşura vineri, în Piaţa Constituţiei, începând cu ora 20,00.
Soprana Felicia Filip şi interpretul hip-hop Puya sunt cei doi invitaţi ai trupei Iris pentru concertul aniversar Iris 35. 
Concertul marchează şi lansarea celui mai nou album al trupei Iris 35 care va avea 14 piese – şapte piese vechi, votate pe site-ul trupei de fani şi şapte piese noi. Piesele vechi – "Floare de Iris", "Strada ta", "Trenul fără naş", "Somn bizar", "Baby", "Pe ape" şi "Noaptea" – au fost votate de fanii Iris, pe site-ul oficial al formaţiei. 
La începutul lunii aprilie, într-o conferinţă de presă, solistul trupei, Cristi Minculescu, a spus că, pentru el, "cea mai mare realizare a trupei este că a ajuns să serbeze 35 de ani" şi că îşi doreşte ca spectacolul din iunie să fie unul "frumos, emoţionant", la fel cum au fost şi celelalte aniversări. Doru Borobeicu a promis fanilor "o seară magică": "La concert noi o să dăm tot ce avem mai bun", a mai spus el. 
În 2007, trupa Iris a sărbătorit 30 de ani de existenţă pe Aeroportul Băneasa, unde a cântat în faţa a peste 15.000 de fani, un record autohton greu de egalat. 
Aniversarea a 35 de ani de carieră a formaţiei Iris a prilejuit şi deschiderea, miercuri, în centrul vechi al Capitalei, a muzeului rock-ului românesc, care cuprinde fotografii ale celor mai importante formaţii de profil din ţară. Tot la muzeul rock-ului vor fi expuse şi diferite obiecte de artă, printre care instrumente muzicale care au aparţinut cântăreţilor români sau aparatură electronică folosită de diferite formaţii în concerte. 
Muzeul, care este situat chiar lângă Club A, va fi deschis în fiecare zi, de la ora 11,00 la ora 23,00, iar intrarea va fi liberă pentru toţi iubitorii muzicii româneşti. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.