VIDEO | „Coeziune între copii, pe aripile muzicii”, un proiect al Asociației Muzicando din Sighetu Marmației

În perioada 1-3 noiembrie 2019, treisprezece membri cu vârste cuprinse între 14 și 55 de ani ai Asociației Muzicando din Sighetu-Marmației, s-au deplasat la Tîrgu Mureș pentru a lua parte la desfășurarea festivalului Zilele Jocurilor, organizat de Asociația Culturală Zilele Jocurilor, în incinta Palatului Cultural din localitate. Participarea la acest eveniment a fost posibil datorită sprijinului guvernului maghiar, finanţare a proiectului „Coeziune între copii, pe aripile muzicii”.
La eveniment au fost înregistrați în cele trei zile un număr de peste 4000 de persoane, care au vizitat standurile celor 9 expozanți. Un moment important în program a fost concursul de Muzicando, precedat de explicații și îndrumări ale membrilor asociației sighetene. Fiecărui vizitator al standului Asociației Muzicando i s-a făcut cadou câte un pachet de Muzicando, creat și produs la Sighetu-Marmației. Astfel, au fost oferite un total de 44 de pachete muzicando.

Prezența Asociației Muzicando și toate cheltuielile necesare acesteia la această manifestare a fost posibilă datorită sprijinului guvernului maghiar, finanţare a proiectului „Coeziune între copii, pe aripile muzicii”.

Cu această ocazie, membrii asociației Muzicando au fost puși în situația de a face prezentări în fața unui public interesat, de toate vârstele, cu diferite tipuri de personalitate. De asemenea, în cele trei zile petrecute în afara zonei de confort, coeziunea grupului  crescut, fiecare participant având sarcini diverse de realizat în organizarea standului asociației.

Participarea Asociației Muzicando la acest eveniment unic în România este un câștig atât pentru membrii ei, cât și pentru cunoașterea scopurilor asociației: educația prin joc, dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor interumane fără discriminare de orice natură.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.