CIRC PE ACOPERIȘ: Un băimărean și-a exprimat nemulțumirea de pe acoperișul sălii Europa a Primăriei Baia Mare

CIRC PE ACOPERIȘ: Un băimărean și-a exprimat nemulțumirea de pe acoperișul sălii Europa a Primăriei Baia Mare

 Circ pe acoperișul unei clădiri. Asta a făcut un băimărean de pe strada Horea, nemulțumit de faptul că până la urmă va fi nevoit să-și plătească datoriile către Primărie, după ce nu și-a mai achitat chiria și utilitățile din vara lui 2015. Din fericire autoritățile l-au convins să se dea jos de pe clădire.

Incidentul s-a petrecut astăzi după ce locatarii cu probleme de pe strada Horea au primit vizita reprezentanților Primăriei prin care au fost înștiințați despre faptul că au fost acționați în instanță și vor trebui să-și plătească datoriile. Băimăreanul a fost foarte nemulțumit de această veste și a decis să atragă atenția autorităților. Așa că a urcat pe acoperișul sălii Europa din cadrul Primăriei Baia Mare, unde și-a exprimat nemulțumirea.
 „Era nemulțumit pentru că primăria l-a acționat în judecată să își plătească utilitățile și chiria. Colegii noștri care se ocupă de locuințele sociale au fost astăzi pe strada Horea și le-au pus în vedere, practic i-au înștiințat pe locatari că trebuie să își achite acele datorii, fiind și acțiuni în instanță pe rol și în caz contrar vor fi evacuați. Suma pe care o datora Primăriei, după accepțiunea lui, era prea mare”, explică șeful Poliției Locale Baia Mare, Gheorghe Perian.
Fiind un client mai vechi al Poliției Locale, dat fiind că oamenii legii au frecvent acțiuni pe strada Horea, bărbatul a fost convins fără eforturi prea mari să se dea jos de pe acoperiș.
 „În momentul în care eu am ajuns acolo, mă cunoștea pentru că noi am mai avut acțiuni în zona Horea și așa mai departe, l-am rugat să coboare și în secunda doi a coborât de pe clădire fără să fie nevoie de intervenția noastră, deci practic a coborât el, am avut o discuție cu el după care l-am condus la Serviciul de Asistență Socială pe strada Dacia la compartimentul juridic. Compartimentul juridic i-a comunicat un extras de pe hotărârea instanței prin care este obligat să plătească până în februarie 2016 suma de 1800 de lei”, a mai povestit Gheorghe Perian.
Tânărul în vârstă de 30 de ani a fost sancționat doar cu avertisment verbal pentru gestul său făcut la nervi și pe fondul alcoolului.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.