VIDEO | Cinci incendii în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a 5 incendii. În toate cazurile, incidentele s-au soldat doar cu pagube materiale, fără victim umane.

La Asuaju de Jos, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Fărcașa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un utilaj de deszăpezire. Din fericire nu au existat victime. Militarii băimăreni au fost chemați să lichideze un incendiu în localitatea Tăuții de Sus, unde acoperișul unei case a luat foc. Flăcările au distrus circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn și 4 metri pătrați de tavan din rigips. Tot militarii băimăreni au intervenit pe strada Viilor din municipiul Baia Mare, unde o magazie a fost cuprinsă de flăcări. Focul a distrus circa 16 metri pătrați de mobilier  și 1 metru cub de lemn pentru foc.

Pompierii vișeuani au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum în Petrova. În urma incendiului a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. La Petrova, pompierii sigheteni au intervenit, alături de pompierii voluntari, pentru  lichidarea unui incendiu izbucnit la podul unei case. Flăcările au distrus circa 100 metri pătrați de acoperiș din lemn și diverse obiecte de mobilier.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.