Cimitirul Vesel atrage mii de turişti în orice sezon

Cimitirul Vesel atrage mii de turişti în orice sezon

Faima localitatii Sapanta se trage de la renumitul sau Cimitir Vesel care a devenit o importanta atractie turistica. Sapanta este printre putinele locuri din Romania unde turismul nu tine cont de anotimp. Sapantenii spun ca sunt asaltati de straini si acum la fel ca in timpul sezonului de vara.
 Localitatea Sapanta este renumita datorita Cimitirului Vesel , care atrage anual  numerosi turisti veniti de peste hotare, tocmai pentru a vizita acest obiectiv turistic, atat de renumit in intreaga lume. Intrebati despre impresiile pe care si le-au facut vizitand meleagurile noastre, turistii spun incantati ca avem locuri de poveste.
Viorel Pop Tincu unul dintre administratorii Cimitirului Vesel spune ca turistii sunt atrasi de legenda, de atitudinea optimista  si indrazneata in fata mortii pe care o prezinta sapantenii.   
 Originalitatea Cimitirului Vesel, dar si felul in care locuitorii din Sapanta stiu sa isi promoveze localitatea va genera in mod cert in fiecare an un flux din ce in ce mai mare de turisti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.