Cicarlau: Sala de sport inaugurata de Zilele Comunei

Cicarlau: Sala de sport inaugurata de Zilele Comunei

Dupa indelungi asteptari, locuitorii comunei Cicarlau se pot lauda in sfarsit cu o sala de sport ultra moderna. Aceasta a fost construita in spatele Caminului Cultural. Aproximativ 550 de elevi ai scolii generale din Cicarlau si inca 500 de tineri din comuna urmeaza sa isi desfasoare aici orele de educatie fizica, respectiv antrenamentele sportive.

Pentru ca aceasta sala de sport sa prinda contur a fost nevoie de 3,3 milioane lei, finantare asigurata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. "A fost un efort absolut deosebit. Este totul pus la punct. Absolut totul este verificat. Receptia a avut loc martea trecuta intre Compania Nationala de Investitii si comuna Cicarlau. Acum urmeaza sa facem noi aici niste investitii pentru o sala de fitnes. Vrem sa deschidem si un cabinet medical cu asistenta pentru sportivi si mi-as dori tare mult sa aduc la Cicarlau o echipa sau un club sportiv cu performante la nivel judetean sau national. Vreau sa apropiem sportul de Cicarlau si sa renastem traditia sportiva", spune primarul comunei Cicarlau, Vasile Zete.  

La inaugurare au participat autoritati locale, autoritati judetene, deputati, oameni de sport si mai multi localnici din comuna.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.