CFR Călători suplimentează trenurile de lung parcurs cu vagoane de dormit și cușetă, în perioada sărbătorilor pascale

CFR Călători suplimentează trenurile de lung parcus cu vagoane de dormit și cușetă, pentru a veni în sprijinul calătorilor care se deplaseză spre casă în perioda sărbătorilor Pascale. Numărul acestor vagoane speciale este mai mare, pentru a putea asigura distanța între călători și confortul acestora pe distanțe lungi.

În această perioadă pentru vagoanele de dormit se va putea cumpăra un loc single în cabina dublă. Pasagerul va călători în regim single și va achita prețul unui singur loc. La cușetă se vor vinde doar jumătate din locuri. În vagoanele clasă se menține regula “un loc liber, un loc ocupat”. Măsura este luată pentru a preveni răspândirea infecției cu COVID 19 și pentru a asigura un transport în condiții de siguranță pentru pasageri și personalul CFR Călători.

De asemenea, în zilele cu vârf de trafic din perioada sărbătorilor Pascale, trenurile care circulă pe rutele cele mai solicitate au numărul de locuri suplimentat, pentru a respecta regula „un loc liber, un loc ocupat”.

Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație de 10 zile online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; și dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței de cel puțin 1,5 metru față de celelalte persoane.

 

Care sunt trenurile pentru care se aplică aceste măsuri puteți vedea pe site-ul Maramedia.ro.

Tren Stație plecare Stație sosire Observații
IR 1641 București Nord Baia Mare
IR 1648 București Nord Bistrița Nord Ramura la trenul IR 1641
IR 1639 București Nord Cluj Napoca Ramura la trenul IR 1641
IR 1642 Baia Mare București Nord
IR 12391 Bistrița Nord București Nord Ramura la trenul IR 1642
IR 1638 Cluj Napoca București Nord Ramura la trenul IR 1642
IR 1695 București Nord Timișoara Nord
IR 1696 Timișoara Nord București Nord
IR 1741 București Nord Satu Mare
IR 1742 Satu Mare București Nord
IR 472 București Nord Arad
IR 1822 Arad București Nord

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.