VIDEO | Centrul Militar Județean Maramureș recrutează în această perioadă candidați pentru instituțiile militare

Centrul Militar Județean Maramureș, prin intermediului Biroului de Informare și Recrutare execută recrutarea în această perioadă a posibililor candidați băieți și fete, de pe raza județului Maramureș, pentru instituțiile de învățământ liceal, postliceal și universitar militar.

Printre avantajele de a urma o carieră militară este și școlalizarea gratuită precum și decontarea serviciilor de transport. Candidații trebuie să fie bine informați cu privire la etapele de recrutare. Urmează procesul de selecție. Examinarea medicală e de asemenea foarte importantă. Dosarul de candidat e evaluat, după care urmează examenul de admitere, informează căpitanul Mihai Pop, ofițer de stat major în cadrul Biroului de Recrutare Informare în cadrul Centrul Militar Județean Maramureș.

Alina și-a pus mari speranțe în această școală. ”M-am gândit la viitorul meu, mulți colegi m-au îndrumat spre acest liceu. M-am interesat și, am venit. O dată ce ai absolvit un astfel de liceu, ești deja cineva în viață”, spune Alina Bușta, candidat.

Candidații pot obține informații utile de pe paginile oficiale ale Ministerului Apărării sau de pe pagina oficială de Facebook, Centrul Militar Județean Maramureș.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.