VIDEO | Cazul unui cățel bătut și abandonat pe o cale ferată de lângă Baia Mare a atras atenția organelor de poliție

Cazul unui cățel bătut și abandonat pe o cale ferată de lângă Baia Mare a atras atenția organelor de poliție. Cazul a fost făcut public pe Fecebook, de un actor de comedie  din Baia Mare, iubitor de animale.

Fotografiile postate pe rețeaua de socializare arată un cățel rănit, sângerând, așezat în stare letargică pe o cale ferată. Cel ce a găsit cățelul în această stare gravă, a sesizat poliția care s-a deplasat de urgență la fața locului. Animalul a fost dus de urgență la un cabinet de medicină veterinară, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru biata necuvântătoare.

”Cum ai putut mă, ființă cu conștiință, să rupi în bătaie cățelușa asta și după să o abandonezi cu capul pe o cale ferată lângă Baia Mare să o omoare trenul? Cum?!!!

Ești un nimic, ești pur și simplu un nimic. Ți-ai vărsat nervii sau te-ai amuzat cum suferă? Ești un bolnav psihic. Recompensă! Oferim 2.000 lei persoanei care ne poate duce la prinderea criminalului. Un alt cățel a stat lângă ea și o o păzea. Groaznice imagini. Cățelușa a fost preluată și dusă la medic. Din păcate, acum am aflat că nu mai are șanse de supraviețuire. A fost bătută fără milă, craniul distrus, traheea perforată și multe alte leziuni”, scrie actorul de comedie, pe pagina sa de socializare, acolo unde au fost postate și imaginile cu câinele.

Cele peste 50 de comentarii apărute la postarea acestui caz, arată solidarizarea iubitorilor de animale.

”Din pacate sunt prea slabe legile în Romania, dacă s-ar da minimum 10 ani pentru așa ceva, poate nu făcea gestul ăsta urât”, scrie un cetățean.

”Felicitări pentru implicare, și să dea bunul Dumnezeu sa găsiți vinovatul și să fie pedepsit pentru faptele sale. Și dacă îl găsiți sa faceți postare sa vadă și ați oameni fără scrupule… Care batjocoresc nevinovate suflete”, scrie un lt cetățean.

”Posibil să fi fost lovită de tren!”,  e de părere alt cetățean.

Poliția s-a sesizat cu privire la postarea apărută referitoare la un cățel lovit, găsit pe calea ferată ce intersectează soseaua de centură a municipiului Baia Mare și va efectua verificări în vedere stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului, identificării autorului și aplicării măsurilor legale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.