VIDEO | Câțiva primari maramureșeni digitalizează primăriile

Câțiva primari maramureșeni digitalizează primăriilor. Edilii locali din Ieud și din Giulești anunță că vin în sprijinul cetățenilor cu servicii publice online.

Primarii Laurențiu Batin și Nicolae Traian David informează cetățenii că pot evita cozile de la ghișee și pot economisi timp, cu ajutorul aplicației Regista

Cu ajutorul acestei aplicații cetățenii pot depune cereri online pentru diverse solicitări -către compartimentele de urbanism, taxe și impozite, registru agricol, asistență socială, relații cu publicul sau alte solicitări, să facă sesizări pe harta digitală a comunei, să facă programări online pentru audiență la primar, să verifice stadiul documentelor, de acasă, în timp real, să aibă acces rapid la documente de interes public iar în curând o să fie disponibil serviciul de plăți online pentru a putea plăti taxele și impozitele.

Edilii locali spun că aplicația Regista este un ajutor concret pentru Primărie , deoarece cetățenii pot comunica cu instituția de oriunde, chiar și de pe telefonul mobil, fără să se mai deplaseze la sediul primăriei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.