Cătălin Cherecheş a făcut o vizită de lucru la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş

Cătălin Cherecheş a făcut o vizită de lucru la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş

Urmare solicitărilor făcute de I.S.U. Maramureş la Primăria Municipiului Baia Mare, pentru acordarea unor fonduri financiare în vederea executării unor lucrări de reparaţii, întreţinere, recompartimentări, etc., invocând Ordonanţa Guvernului nr. 88/30.08.2001, privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea serviciilor publice comunitare pentru situaţii de urgenţă, art. 19 şi 20 – asigurarea financiară şi materială, în dimineaţa zilei de Sâmbătă 04 Iunie 2011 orele 815, Primarul Municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a făcut o vizită de lucru la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş.
Cu ocazia acestei vizite i-a fost prezentat sediul inspectoratului, Detaşamentul de Pompieri Baia Mare, garajele, autospecialele din dotare şi sediul S.M.U.R.D. care urmează a fi recompartimentat şi renovat, în vederea asigurării condiţiilor optime de lucru pentru personalul ce încadrează această structură.
Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a promis că  începând de luni 06 Iunie 2011, va trimite specialişti din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare, la I.S.U. Maramureş, pentru a face o evaluare a solicitărilor, urmând a i se prezenta concluziile, după care se va discuta modalitatea de încadrare în baza legală a executării lucrărilor solicitate.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.