VIDEO | Carantină zonală pentru unitățile administrativ-teritoriale Șișești și Tăuții Măgherăuș

De la sfârșitul lunii februarie a fost instituită carantină zonală și pentru comuna Șișești cu satele aparținătoare Șișești, Plopiș, Dănești, Șurdești, Negreia, Bontăieni, Cetățele, respectiv pentru orașul Tăuții Măgherăuș și satele aparținătoare Băița, Nistru, Bușag, Merișor, Bozânta Mare și Ulmoasa.

Restricțiile impuse și măsurile care trebuie respectate în localitățile carantinate zonal, dar și de către cetățenii care vor tranzita cele două unități administrativ-teritoriale în cele două săptămâni sunt aceleași care au fost stabilite anterior și pentru celelalte localități carantinate zonal din județul nostru.

De asemenea președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, prefectul Nicolae-Silviu Ungur, precizează că s-a primit Ordinul Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat Dr. Raed Arafat de prelungire a măsurii de carantinare zonală pentru comuna Recea, cu localitățile aparținătoare Recea, Mocira, Lăpușel, Săsar și Bozânta Mică. Aceasta va intra în vigoare de astăzi, 1 martie, pentru o perioadă de 7 zile.

Alte măsuri pentru prevenirea și combaterea răspândirii SARS-CoV-2, precum și pentru soluționarea unor probleme deosebite pe perioada carantinei vor fi stabilite prin Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, a mai adăugat prefectul de Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.