VIDEO | Campanie de donare de sânge a jandarmilor

Pe parcursul acestei săptămâni, jandarmii maramureșeni participă la o acțiune de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Baia Mare. Ieri un număr mare de jandarmi au răspuns prezent la această campanie.

Conştienţi de importanţa pe care o are o astfel de iniţiativă, jandarmii doresc să contribuie la completarea rezervei locale de sânge, iar la această activitate participă în mod voluntar, încercând ca prin gestul lor umanitar să determine cât mai multe persoane să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că prin sângele donat pot salva viaţa unor oameni aflați în suferinţă.

”Jandarmeria se implică în permanență în viața comunității, acordă sprijin, organizează și activități caritabile. De această dată pentru luna august ne-am gândit să organizăm o campanie de donare de sânge având în vedere nevoia de sânge la nivel național pentru spitalele din România. Ca de fiecare dată jandarmii au răspuns prezent, colegii noștri vor fi prezenți și în zilele următoare la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș pentru a oferi ”viață” cu această ocazie”, a precizat  Petru Marcel Florișteanu, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean „Pintea Viteazul” Maramureș.

Nu este prima acțiune de acest gen a jandarmilor, iar prin acest lucru se urmărește sensibilizarea maramureșenilor în vederea promovării donării de sânge.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.