Campania "Dăruieşte o jucărie" a bucurat 200 de copii sigheteni care provin din familii nevoiaşe

Campania "Dăruieşte o jucărie"  a  bucurat 200 de copii sigheteni care provin din familii nevoiaşe

Ieri, 1 iunie, s-a incheiat campania "Dăruieşte o jucarie" initiata de Organizatia PNL, filala Sighet. Jucariile colectate pe parcursul celor 5 zile au fost distribuite unui numar de 200 de copii care provin din familii nevoiase.  Bucuria  de pe fata copiilor la primirea cadourilor poate fi cu greu descrisa in cuvinte.
Sub sloganul "Dăruieşte o jucarie", organizatia PNL, filiala Sighet,  a organizat  in perioada 26-30 mai o acţiune caritabilă.  Sighetenii care au dorit sa aduca un zambet pe fetele copiilor mai putini norocosi din Sighetul Marmatiei au avut posibilitatea sa o faca, donand jucarii  la corturile instalate  de membrii PNL în Parcul Central din Sighetul Marmaţiei.  Bucuria a  fost cu atat mai mare cu cat  si de aceasta data sighetenii nu au ramas indiferenti la nevoile semenilor lor, astfel incat in urma campaniei s-au colecatat  sute de jucarii. Aceste jucarii au fost daruite unui numar de aproximativ 200 de copii proveniti din familii nevoiase, cu situatii materiale precare. Ovidiu Nemes, presedintele PNL, filiala Sighet, a declarat ca cea mai mare satisfactie pe care poti sa o ai in momentul in care daruiesti o jucarie este bucuria din ochii copiilor.
Familiile care au primit cadourile au declarat ca initiativa presedintelui PNL, Ovidiu Nemes este binevenita, in conditiile in care, salariile care le intra in casa sunt mici, numarul membrilor din familie este mare, iar banii abia le ajung pentru a cumpara mancare si pentru a plati taxele si nici intr-un caz pentru a cumpara jucarii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.