Călin Bota: Consilierii PNL au cerut comisie pentru verificarea contractului dintre Primăria Municipiului Baia Mare și Drusal
Consilierii liberali au votat în 13 decembrie în ședința Consiliului Local, în favoarea proiectului privind darea în administrare a serviciului de salubrizare stradală în Municipiul Baia Mare către Serviciul Public Ambient Urban, pentru următoarele 90 de zile.
Baia Mare se află într-o situație dificilă după expirarea contractului de salubrizare stradală încheiat cu compania Drusal. Nimeni nu își dorește mizerie pe străzi, coșuri de gunoi pline, iar pentru curățenia orașului și sănătatea băimărenilor, reprezentanții PNL în Consiliul Local au votat ca salubrizarea stradală să se facă pe perioadă determinată de către Serviciul Public Ambient Urban.
În paralel, consilierii liberali au anunțat că depun un proiect de hotărâre pentru înființarea unei comisii care va analiza modul de derulare a contractului cu Drusal, datoriile acumulate, stadiul plăților efectuate de Primărie.
”În calitate de președinte PNL Baia Mare, consider că banii plătiți de băimăreni pentru curățenia stradală trebuie cheltuiți corect, eficient și transparent, iar prin intermediul acestei comisii vom verifica aceste lucruri și le vom face cunoscute cetățenilor.Curățenia orașului, sănătatea cetățenilor și asigurarea unor servicii publice decente sunt esențiale pentru băimăreni și de aceea ne vom asigura, la nivelul Consiliului Local, că banii publici sunt cheltuiți transparent, în folosul comunității, ” – a declarat Călin Bota.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.