Video | USR va face o plângere la CNCD împotriva primarului Băii Mari

Direcția către care merge orașul baia Mare este total greșită din punctul de vedere al consilierilor locali USR PLUS. Marți, 13 decembrie, a avut loc, la sediul USR Baia Mare, o conferință de presă.

”Practic noi suntem și vrem să fim o poziție reală și nu doar din scopul și ideea de a ne contrazice cu puterea, pur și simplu pentru că lucrurile trebuie făcute cu totul altfel” – a spus Bogdan Hodorogea.

El a declarat că dorește să acționeze primarul orașului în instanță, iar partidul va face o plângere la CNCD.

”În multe momente jignește, în multe momente coboară nivelul foarte jos, în consecință, în urma celor întâmplate la ședința anterioară, am decis că am să-l acționez în instanță, iar partidul va face o plângere la CNCD în acest sens, pentru că nu putem să lăsăm nesancționate aceste derapaje”, a spus Bogdan Hodorogea.

Consilierul Claudiu Pop a dat citire plângerii care urmează să fie depusă la CNCD, iar Horia Buhai a relatat situația atragerilor de fonduri europene. USR PLUS a initiat împreună cu PNL si PMP un proiect de hotărâre pentru crearea unei comisii care să monitorizeze toate proiectele desfășurate din fonduri UE, pentru a găsi mijloacele de a finaliza proiectele în derulare și atragerea de noi fonduri. În încheiere consilierul Leontin Pop a vorbit despre promovarea sportului în Baia Mare.

Urmăriți mai jos întreaga conferință de presă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.